Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!

Az utóbbi időben egyre gyakrabban hivatkoznak a Fidesz-propagandában az elemzők és szakértők véleményére. Ezek az állítólagos szakemberek érdekes módon mindig azt tartják helyesnek, amit Orbán Viktor és a Fidesz mond. Ezért kicsit utánajártunk a bérszakértők hátterének.

Álszakértők!

A PestiSrácok ma reggel arról írt, hogy az Európai Parlament szembemegy az országok akaratával, amikor nem fogadja el a kitárgyalt EU-s költségvetést. Pedig a parlament éppen azért nem fogadta el a költésvetést, mert több pénzt szeretne az országoknál hagyni. A szánalmas hazugságot egy Párkányi Eszter nevű álszakértő interjúja alapján írt le a propaganda. De ki is ez a hölgy?

Egy gyors kereséssel megtudhatjuk, hogy a legemlékezetesebb alakítását 2018 márciusában követte el. Akkor még a Fidelitas szóvivője volt, és a propaganda válogatott hazugságait ismételgette szorgalmas papagájként.

Juhász Péter azonban csúnyán meghekkelte a szánalmas pártkatona sajtótájékoztatóját. Párkányi ezután egy időre eltűnt a nyilvánosság elől. Az utóbbi időben pedig az Alapjogokért nevű fideszes álszakértő szervezetnek dolgozik. Az ő munkájuk annyiból áll, hogy álszakemberként mindet elismételnek, amit Orbán Viktor elmondott korábban.

Nevezhetjük őket a Fidesz-csicska képviselők vízhordóinak. Ők tartják azt a vödröt, amibe a csicskák beleköpnek egy-egy pofon után!

Aki még csicska képviselőnek sem jó, az elmegy vízhordó elemzőnek a Fidesznél! Undorító banda!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Kiket hagyott cserben Orbán az elmúlt hetekben?

Ha a Fidesz-kormány éppen nem árt, akkor sem használ. De általában árt.

  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk.