Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

Orbánék megkezdték a felkészülést a 2022-es kampányra.

Ennek részeként a legfőbb céljuk a tőlük független, szabad sajtó maradékának bekebelezése és fideszcsicska médiarabszolgákkal feltöltése. Előbbinek leglátványosabb lépése az Index elfoglalása, utóbbinak meg az a képzés, amit a közmédia indít a Közszolgálati Egyetemen.

Magyar Narancs szúrta ki, hogy Közszolgálati média-újságíró és szerkesztő továbbképzést szervez alapdiplomások számára az MTVA, közösen a kormány kedvenc egyetemével, a Ludovikával.

A képzés ideje mindössze két félév, hogy 2022 tavaszára már munkába is állhassanak az Állami Álhírgyárban (MTVA), és ott futószalagon gyárthassák a Fidesz érdekében az uszító, gyűlölködő és hazug riportokat, amiket aztán lelkesen átvehet a teljes csicskamédia.


A gyorstalpaló tanfolyam "szakmai" vezetője is már bizonyított korábban: Dr. Bartóki-Gönczy Balázs 2011-től 5 éven át volt a fideszbáb Médiahatóság alkalmazottja. Most a Közszolgálati Egyetem adjunktusa, de lehetne akár humorista is, mert ő szállította az év poénját:

olyan értékeket kívánnak képviselni, mint a tények tisztelete és az információk összegyűjtése, a tájékozott polgárok számának növelése és a demokratikus nyilvánosság érdekeinek védelme

Aki egy kicsit is is tisztában van a közszolgálatinak csúfolt állami média elmúlt 10 évi működésével, az pontosan tudja, hogy mindezeknek a szép elveknek pont, hogy a meggyalázása folyik ott. 

Csak pár példa közelmúltból:

Mindennél jobban jellemzi az MTVA züllöttségét, hogy a jelenlegi vezérigazgató az a Papp Dániel, akiről bíróság mondta ki, hogy hírhamisító.

Személye egyébként élő bizonyítéka az Index fontosságának: a most szétvert portál volt az, amelyik leleplezte azt a hamis riportot, amivel kiérdemelte a fenti címet, valamint a Fidesz vezetőségének a bizalmát.

Erre kell hát az új emberanyag: még több hazugság, még több uszítás, még több lejáratás.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.