A Pesti Srácok egy pályázat lezsírozásával vádolta a 444 szerkesztőjét - FFF 30. rész

A Pesti Srácok egy pályázat lezsírozásával vádolta a 444 szerkesztőjét - FFF 30. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát fedjük fel. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő következő részében megmutatjuk, hogy a Pesti Srácok, hogy vádolta meg a 444.hu munkatársát egy tender lezsírozásával.

Úgy tűnik, a fideszes szennylapnak az egyi kedvenc elfoglaltsága a mindenféle háttérinformáció nélküli mocskolódás.

hazugságairól hírhedt propagadalap ugyanis alaptalanul és nyilvánosan vádolta meg a Ács Dánielt, a 444.hu szerzőjét azzal, hogy egy főszerkesztői pozíció szándékosan neki lett kitalálva. Persze, mindez semmi más, csak színtiszta rágalom. De lássuk, mi is történt pontosan!

A lakájmédia egy május 16-ai cikkben azt állította, „Zsíros állással fizetheti ki Baranyi Krisztina 444-es házi propagandistáját”. 

Az önkormányzati választások után menesztették a IX. kerületi újság főszerkesztőjét, Veress Lászlót, aki korábban fideszes képviselőként tevékenykedett. 

Majd a polgármester pályázatot írt ki a posztra.

A kamuportál ennek kapcsán hazudta, hogy a verseny előre le volt zsírozva, és a 444 egyik újságírója, név szerint Ács Dániel fogja megnyerni a IX. kerületben kiírt tendert. Volt pofájuk hozzátenni, hogy Ács csak azért fogja megkapni a pozíciót, hogy közpénzekhez férhessen hozzá. Nem volt más céljuk, mint az emberek félrevezetése és a gyűlöletkeltés.

Íme, pofátlan és gyomorforgató megnyilvánulásuk.

Nemcsak a kerületi újságról van itt már szó, hanem önálló médiacégről, amely egy havi magazint és a kerületi tévét is magában foglalja, és amelyet szakmai, valamint gazdasági, pénzügyi szempontból is a főszerkesztő irányít. Egy neve elhallgatását kérő, IX. kerületi önkormányzati munkatárstól úgy értesültünk, hogy tulajdonképpen Ács Dániel, a 444.hu szerzője számára találták ki ezt a főszerkesztői állást.

Nem értjük, hogy lehettek ennyire ostobák.

Tényleg azt gondolták, hogy az efféle mondvacsinált sértegetést figyelmen kívül hagyják majd a 444-nél?

A vádlott egy cikkben reagált, ahol extrém gyorsan ki is derült az igazság. Ács elmondta, Vésey Kovács Lászlónak, a Pesti Srácok szerzőjének mindössze annyit kellett volna tennie, hogy legalább rákérdez nála vagy az önkormányzatnál, egyáltalán elindult-e a tenderen. Tudniillik, amikor a kamuszagú cikküket megjelentették, a tender határideje már lejárt. Azaz, a publikálás időpontjában már pontosan lehetett tudni, hogy Ács mégcsak nem is pályázott, így lehetetlen volt, hogy megnyerje azt. 

Úgy hisszük, ezt nevezik csúnya pofáraesésnek.

Egyszerű és rövid javaslatunk lenne a Pesti Srácok szerkesztőségének, vagy azoknak, akik az ilyen hazugságokra utasítják őket. Próbáljanak az olvasóknak hasznos tartalmakkal szolgálni, fejezzék be a folyamatos ócsárolást, a gyűlöletkeltést és mihamarabb állítsák le a hazugsággyáruk működését. Sőt mi több, nem ártana észben tartaniuk egy szép magyar mondást, miszerint a

Hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

Ugye, a jelentését nem kell elmagyaráznunk? Na, jó, segítünk. A sok arcátlan hazugságra mindig fény derül, és ez alól még a mocskos Orbán-médiumok sem kivételek.

A fideszes csicskaportál egyébként pont most kapott 40 milliót a pénzünkből, hogy tovább szapulhassák az Orbán politikai ellenfeleit és a független sajtót.

Mi lenne, ha inkább befognák a pofájukat és másnap emberként tudnának tükörbe nézni?

via

 

 

 

 

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.