Fidesz-újságban dörgölőzik Orbán kezéhez Fodor Gábor

Fidesz-újságban dörgölőzik Orbán kezéhez Fodor Gábor

Az SZDSZ egykori elnökeként már 10 évvel ezelőtt is a Fidesz érdekében aknamunkát végző Fodor Gábor húzott egy merészet, és a Magyar Nemzetnek adott interjúban védte Orbánt és szidta Karácsony az exellenzéki expolitikus.

Az egykor szimpatikusnak és nagy formátumúnak gondolt Fodor Gábor egykori SZDSZ-elnök szerint igaza volt a Fidesznek, amikor Karácsony Gergelyt kritizálta a hókáosz, a Pesti úti idősek otthona, sőt még a Lánchíd ügyében is!

Ez aztán meglepő! Az egykor Orbán Viktor, később Gyurcsány Ferenc szövetségeseként dolgozó Fodor Gábor most bizonyította be, hogy a magyar politika legnagyobb köpönyegforgatóinak egyike. Évekig szót sem szól, majd a Fidesz újságjában kezdi el mosdatni Orbán hibrid rezsimjét és fikázni Karácsony Gergely korszerű és tiszta városvezetését? Milyen ember az ilyen?

A sok totálisan üres mondaton és mellébeszélésen túl Fodor Gábor a következőket jelenti még ki:

  • A Momentumról: "nem igazán csináltak még semmit. Nem a saját politikai mondanivalójuk miatt népszerűek, mert az egyelőre ­hiányzik"
  • Karácsony Gergelyről: "jár a türelem, mára eltelt annyi idő, hogy a közönség a kommunikáción túl cselekvést várjon a fővárostól"
  • Az illiberalizmusról: "visszautasítottam azokat a kritikákat, amelyek szerint diktatúra lenne Magyarországon"
  • A kétharmadról: "Nem azért nyert a Fidesz egymás után háromszor kétharmaddal, mert diktatúra van, hanem mert nekik szavaztak bizalmat az emberek"

Hát, nagyon szépen köszönjük ennek a megélhetési lufihámozónak, hogy megörvendeztetett minket. Hogy mit érdemes mindebből megjegyezni:

Fodor Gábor újra, harminc év után hivatalosan ismét Orbán Viktor csicskája!

Röviden, teljesen igaz most Fodorra az, amit egykor Vona mondott teljesen összefüggésben:

visszatért a kutya a hányásához!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.