Újabb fideszes megszorítás az önkormányzatok ellen

Újabb fideszes megszorítás az önkormányzatok ellen

Mostantól nem adóztathatják a városok az Orbán-csicskák által birtokolt óriásplakát-helyeket.

Több százmillió forintot is veszíthetnek a népes városok az újabb fideszes sarc miatt. Orbán Viktort a gazdasági válság közepén is csak az ellenzéki szavazók elleni bosszú élteti.

A koronavírus-járvány kezdete óta a Fidesz folyamatosan bünteti az ellenzéki vezetésű önkormányzatokat. Nem tudják megbocsátani, hogy az emberek nem rájuk szavaztak tavaly ősszel. Már az utóbbi hónapokban is több tízmilliárd forintot vettek el a városoktól. Most pedig újabb csapást mérnek a velük egyet nem értő emberekre.

Csak a Fidesz-csicskáknak kedveznek!

Július 15-től ugyanis az önkormányzatok nem adóztathatják tovább az óriásplakátokat. Ezek a reklámfelületek a legnagyobb Fidesz-csicska vállalkozók kezében vannak. Így nem csak a magyar emberek agyát mossák a hazug nemzeti konzultációval, de jól szénné is keresik magukat rajta. Most pedig Mészáros Lőrincnek és Garancsi Istvánnak megmaradhat a zsebpénze is, hála Orbán Viktornak. A népes városokat azonban súlyosan érinti a döntés. Van, ahol több száz millió forint esik ki évente.

Csak Újbudán 110 millió forint esik ki egy évben az újabb sarc miatt!

Amit az ellenzéki városoktól vesznek el, azt Mészáros Lőrincnek adják az újabb sarccal! Ez a vámpírkormányzás!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.13

Karácsony Gergely: végre elkezdődhet a nemzet szimbólumának felújítása

Tarlós István fideszes báb főpolgármesterként 9 éven át semmit sem tett azért, hogy felújítsa hazánk egyik jelképét, a Lánchidat. Karácsony Gergely csak 10 hónapja vezeti a fővárost, és máris komoly eredményeket ért el.

  • 2020.08.13

Karácsony Gergely: csak közösen nézhetünk szembe a vírussal

Kérek mindenkit, hogy tartsa a távolságot, és hordjon maszkot a közösségi közlekedés járatain és az üzletekben - írta közösségi oldalán Budapest baloldali főpolgármestere.