Tüntetést szervez a Momentum a szabad sajtóért

Tüntetést szervez a Momentum a szabad sajtóért

Péntek délután a Kolosy téren állnak ki az Index becsicskítása ellen.

Dull Szabolcs kirúgásával az Index, és vele együtt a magyar sajtószabadság is sötét korszakba lépett.

A Fidesz-csicskák egyre keményebben támadják a független médiát. Mivel az Orbán-rezsim kizárólag lopásra és hazugságokra épül, legnagyobb félelmük, hogy valaki kitálalja sötét titkaikat.

A Momentum kiáll az Indexért és a független újságírásért. A tüntetéssel tiltakoznak az oldallal szemben elkövetett sorozatos pofátlanságok ellen. A vámpírkormány nem avatkozhat csak úgy bele ország legismertebb online hírportáljának az ügyeibe. A Fidesz-csicskáknak nincsen joguk kedvükre zsarolgatni bárkit, aki nem az ő hazugságaikat ismételgeti.

Az Orbán-közeli kegyencek és bűnözők lebuktatásában fontos szerepe van a szabad sajtónak. Ha hagyjuk, hogy a Fidesz-csicskák tönkretegyék az újságírást, sötétben fogunk maradni. Orbánék pedig tovább folytathatják rablóhadjáratukat.

A tüntetést péntek délután a Kolosy téren tartják meg, az Index szerkesztősége előtt. Az eseményre a Facebookon lehet jelentkezni itt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Orbán úgy nevelte lányait, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

Migránsok, libernyákok, a kormány nagyszerű sikerei és természetesen nemzeti konzultáció. A szokásos már-már unalmas témák mellett két érdekesebb dolog is kibukott ma Orbán száján.

  • 2020.08.07

A KATA szigorításával a kisvállalkozóknak is jót odasóz Orbán

A szakértő szerint a legkevésbé védekezőképes kisvállalkozók esélyeit rontja a szigorítás, vállalkozások szűnhetnek meg, sokaknak csökkenhet a jövedelme.

  • 2020.08.07

Dull Szabolcs nem tudja, honnan szerezte meg a Fidesz a híváslistáját

Az Index.hu kinyírásával mindenki veszített Magyarországon – mondta a lap kirúgott főszerkesztője a HVG Teraszon.