Iványi Gábor: Féltem az országot

Iványi Gábor: Féltem az országot

Ha Orbán arra kérné, hogy a lopott házát szentelje fel, arra biztos, hogy nemet mondana - jelentette ki Iványi Gábor lelkész.

Iványi Gábor: Miközben tömegek éheznek, Orbán a dőzsölés szimbólumában tölti mindennapjait.

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapító lelkésze a HVG-nek adott interjút, amit a 24.hu szemlézett. A lelkész többek közt arról is beszélt, hogy nem bánta meg, hogy ő keresztelte meg Orbán Viktor gyerekeit. Kövér László édesapját is ő temette el.

ma sem gondolkodnék azon, hogy megtegyem, és megadjam neki és a családnak a végső nyugalmat.

- jelentette ki. Ugyanakkor hozzátette: 

Ha egyikőjük megkérne, hogy a lopott házát szenteljem fel, arra nemet mondanék.

Az elismert lelkész, egykori országgyűlési képviselő a Karmelita kolostorról is elmondta a véleményét. Kijelentette:

"miközben látható tömegek éheznek, Orbán Viktor a dőzsölés szimbólumában tölti mindennapjait, és nem akar tudomást venni ezekről az emberekről. Ez ugyanolyan képmutatás, mint az, hogy kereszténydemokráciának hívja, amiben élünk."

Iványi Gábor azt is bevallja, hogy félti az országot.

Félek attól, hogy elvész Magyarország jövője, mert átalusszuk azt, ami most történik, és képtelenek leszünk felkelni és a saját lábunkra állni. Ezzel a félelemmel és keserűséggel fogom tenni továbbra is a dolgom, amíg élek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.13

Karácsony Gergely: végre elkezdődhet a nemzet szimbólumának felújítása

Tarlós István fideszes báb főpolgármesterként 9 éven át semmit sem tett azért, hogy felújítsa hazánk egyik jelképét, a Lánchidat. Karácsony Gergely csak 10 hónapja vezeti a fővárost, és máris komoly eredményeket ért el.

  • 2020.08.13

Karácsony Gergely: csak közösen nézhetünk szembe a vírussal

Kérek mindenkit, hogy tartsa a távolságot, és hordjon maszkot a közösségi közlekedés járatain és az üzletekben - írta közösségi oldalán Budapest baloldali főpolgármestere.