Így búcsúzott Kálló Gergely az Indextől

Így búcsúzott Kálló Gergely az Indextől

Az Index története sokak szívét összetörte, de sokakban tisztázódott mire is képes a vámpírkormány, ha valamit meg akar szerezni. 

Kálló Gergely, Dunaújváros országgyűlési képviselője elmondta, bár, sokat kritizálta az Indexet, de eddig legalább kritizálhatta. 

Hozzátette, az oldallal sokszor nem értett egyet, de eddig legalább volt egy oldal, amivel néha nem értett egyet. Sajnos, már nincs. 

Az index.hu volt az az oldal, amit reggelente - sok más egyéb oldallal egyetemben - mindig megnyitottam. Az index.hu volt az is, ami korrektül, tárgyilagosan tudósított a kampányomról (volt, hogy kritikusan is), amit köszönök nekik.

Írta Kálló azon a bizonyos napon, amelyen az Index több, mint 50 dolgozója mondott fel. A képviselőnek a történtekről A walesi bárdok alábbi sorai jutatottak eszébe.

"Ötszáz, bizony, dalolva ment

Lángsírba velszi bárd:

De egy se birta mondani

Hogy: éljen Eduárd."

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.13

Karácsony Gergely: végre elkezdődhet a nemzet szimbólumának felújítása

Tarlós István fideszes báb főpolgármesterként 9 éven át semmit sem tett azért, hogy felújítsa hazánk egyik jelképét, a Lánchidat. Karácsony Gergely csak 10 hónapja vezeti a fővárost, és máris komoly eredményeket ért el.

  • 2020.08.13

Karácsony Gergely: csak közösen nézhetünk szembe a vírussal

Kérek mindenkit, hogy tartsa a távolságot, és hordjon maszkot a közösségi közlekedés járatain és az üzletekben - írta közösségi oldalán Budapest baloldali főpolgármestere.