Belefájdult a fejünk Orbán péntek reggeli baromságaiba

Belefájdult a fejünk Orbán péntek reggeli baromságaiba

„92 óra munka, 12 óra pihenés, 0 óra szórakozás” – így páváskodik a hadvezérek legócskábbika.

Orbán Viktornak sikerült kiheverni az EU-csúcs fáradalmait, újult erővel és nem kevés lelkesedéssel szórta az éterbe tengernyi baromságát. A péntek reggeli rádióinterjúban adta a furfangos felcsútit, aki mérhetetlen terhelhetőségével simán lepipálja a libsi nyekenyókákat.

Kerestünk 1000 milliárdot 5 nap alatt, órabérnek sem rossz.

Orbán olyan szöveget tol, hogy már-már a kaszaegyenesítő népvezért, Dózsa Györgyöt látjuk visszatérni. Ebben a kitalált világban jól megfér egymás mellett a nép- és saját maga ámítása. Felcsúti Viktor így összegzi a tanácskozás 5 napját:

A magyar és a lengyel erők Brüsszelnél megállították a liberális nemzetközi brigádok támadását.

A mi véleményünk közelebb áll a DK olvasatához, akik úgy tapintottak rá a lényegre, ahogy a miniszterelnöknek nem sikerült:

Orbán (…) libernyákozással” és saját katonaemlékeinek felemlegetésével bizonygatta a Kossuth rádióban, hogy milyen bátran ütötte meg orrával és állával a brüsszeli bürokraták öklét.

Brüsszel szidásán kívül belefért még némi klasszikus sorosozás. A „migráció párti”, multikulti európaiaknak is rendesen odamondott, az nem zavarta, hogy éppen most vágtak hozzánk 1000 milliárdot.

Gyűlölködésről és uszításról fröcsög az, aki kerítést húzat fel, és irtózik mindentől, ami idegen. Az interjúban azt is elmagyarázza, hogy egyes tagállamok azért „gyűlölnek minket”, mert a magyarok nem akarnak „idegen kultúrájú emberekkel összekeveredni”.

„Több Balaton, kevesebb Adria”

Ha mindezek még nem nyomták fel eléggé a vérnyomásunkat, akkor foglalkozzunk Orbán nyaralási szokásaival. A vámpírkormány senkit sem akar eltiltani az utazástól, mert az állampolgároknak „muszáj látnia a tengert”. Orbánnak nyilván nem okoz gondot, hogy magánrepcsivel leugorjon egyet jachtozni, a mezei honpolgároknak már annál inkább.

És hogy a Balaton mennyire megfizethető? Mióta a NER oligarchái felvásárolták szinte az egészet, lassan semennyire. Ennyi erővel mehetnénk Tiborcz mesekastélyába, amely egy nap alatt felemésztené egy család teljes havi megélhetését.

„Rendet kell teremteni”

Azt már tudjuk, hogy Orbán az erőszakra minden esetben erőszakkal válaszol. A szeptemberben induló iskolaőrség kérdése is szóba került a rádióinterjúban. Ennek kapcsán hallhattunk egy remek elmélkedést a családbarát vámpírkormányzó szájából:

Kiment a divatból a gyerekek megfegyelmezésének az az eszköze, ami az én időmben még általános volt, és végeredményt tekintetve talán nem is volt helytelen.

Mennyire álszent! A furfangos felcsúti nem mondta ki, de mind tudjuk, mire gondolt: szerinte a „kölkök” megverése egy eszköz arra, hogy a gyerekek rendesen viselkedjenek. Gratulálunk, látszik, hogy 30 éve van a pályán – csak egy begyöpösödött idióta gondolkodik így.

A 30 éve politikával foglalkozó Orbán Viktornak sikerült ezúttal is bemutatkoznia. Nem csak itthon, de Brüsszelben is. Bár a magyar bunkó öltönyben volt, mind láthatjuk, hogy milyen egy igazi mezítlábas tapló.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.13

Karácsony Gergely: végre elkezdődhet a nemzet szimbólumának felújítása

Tarlós István fideszes báb főpolgármesterként 9 éven át semmit sem tett azért, hogy felújítsa hazánk egyik jelképét, a Lánchidat. Karácsony Gergely csak 10 hónapja vezeti a fővárost, és máris komoly eredményeket ért el.

  • 2020.08.13

Karácsony Gergely: csak közösen nézhetünk szembe a vírussal

Kérek mindenkit, hogy tartsa a távolságot, és hordjon maszkot a közösségi közlekedés járatain és az üzletekben - írta közösségi oldalán Budapest baloldali főpolgármestere.