A Fidesz hátat fordít a bántalmazott gyerekeknek

A Fidesz hátat fordít a bántalmazott gyerekeknek

Az Orbán-kormány semmit nem tesz családon belüli erőszak áldozataiért.

A társadalom egyik legfontosabb feladata a gyermekek védelme. De mi történik, ha a bántalmazás családon belül történik? Kihez fordulhatnak azok a gyerekek, akik nem szólhatnak családtagjaiknak?

A 444.hu tett közzé szívszorító történeteket a gyermekbántalmazás áldozataitól. Döbbenetes képet kapunk ezeket olvasva.

Az Orbán-kormány egyre kevesebb támogatást nyújt a gyermekvédelmi szerveknek.

Rengeteg gyereket bántalmaznak fizikailag, érzelmileg vagy szexuálisan. Átlagosan 10 esetből csak egy gyermek szólal fel, ha bántalmazzák. Állami segítség nélkül ez még alacsonyabb lett.

Mivel az Fidesz-csürhe 10 év alatt sem tett semmi érdemit a gyermekvédelemért, sok civil szervezet alakult, hogy segítsen a bajbajutottakon. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány rengeteget dolgozik azon, hogy a családi erőszak áldozatainak hangot adjon. Munkájuk rengeteg gyermeken segített, azonban csak adományokból ők is nehezen tartják fenn magukat.

 

Egy Vak Komondorok által irányított országban a gyerekeknek még kevesebb esélyük van, mint a bántalmazott nőknek.

Civil szervezetek helyett az állam feladata lenne a bántalmazott gyerekek védelme. De hogyan bízhatunk egy olyan kormányban, mint a Fideszé? Ez a párt megtűri a soraiban a feleségverő Balogh Józsefet, polgármesternek jelölik a prostituáltakkal szórakozó Borkai Zsoltot és legutóbb kimosdatták a pedofil Kaleta Gábort. A Fidesz-csürhére, amíg hatalmon vannak, a bántalmazott gyerekek nem számíthatnak megfelelő állami segítségre.

Ha téged, vagy kiskorú ismerősödet érzelmileg, fizikailag vagy szexuális bántalmaznak, hívd a Kékvonal Gyermekkrízis Alapítvány segélyvonalát a 116 000-ás telefonszámon!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.11

Extraprofitot zsebel be az állam a mesterségesen magasan tartott lakossági gázárakon

A 2013-as "rezsicsökkentés" kampány óta a vámpírkormány nem csökkentette a lakossági gázárakat. Pedig a világpiaci ár alapján megtehetné.

  • 2020.08.11

Mészáros luxusvillája is viszi a pénzt rendesen

Papíron egy olyan horvát cég tulajdonában áll, ami bevételt semennyi nem tud felmutatni. Kiadást és veszteséget viszont annál többet.

  • 2020.08.11

DK: Ha fociról van szó, a Fidesz magasról tesz a magyarok egészségére

A Demokratikus Koalíció tiltakozik a szerb foci Magyarországra költöztetése ellen.