A Fidesz azért nyírta ki az egészségipart, hogy a csicskák élesszék fel?

A Fidesz azért nyírta ki az egészségipart, hogy a csicskák élesszék fel?

Ötven milliárd forintból élesztenék fel azt az iparágat, amit ők csináltak ki az elmúlt 10 év alatt.

A koronavírus járvány megmutatta, hogy hirtelen milyen nagy szükség lehet nagy mennyiségű orvosi eszközre. Ha valamire, hát erre abszolút nem figyelt a Fidesz az utóbbi 10 évben. Csak a stadionok építésével voltak elfoglalva, miközben tönkrement a magyar egészségipar.

Inkább a silány kínai!

Ebben Orbán Viktornak is jelentős szerepe volt. Hiszen folyamatosan olcsó és silány minőségű, kínai orvosi eszközöket vásárolt a kormány. Ezzel kicsinálták a minőségi termékeket készítő hazai gyártókat. A koronavírus-járvány alatt pedig csúnyán visszaütött, hogy nem tudtunk itthon gyártani orvosi eszközöket. Továbbra is rá vagyunk szorulva az olcsó kínai eszközökre.

Halálosan olcsó!

Pedig ezek az eszközök az olcsó ár mellett kifejezetten veszélyesek is. Az egyik magyar gyártó szerint:

A silány minőségű eszközök használata emberéletekben és forintokban mérhető károkat okoz.

Egyszerre csinálták ki a magyar gyártókat és emberéleteket sodortak veszélybe a silány kínai eszközökkel!

Valószínűleg most sem az a cél, hogy minőségi, magyar eszközöket állítsanak majd elő ebből az 50 milliárd forintból. Sokkal reálisabbnak tűnik, hogy inkább a haverok kezébe akarják átjátszani ezt a pénzt is. Ők lesznek majd az új magyar egészségipar vezetői. Közben pedig ugyanolyan olcsó és silány termékekkel árasztanak majd el bennünket, mint most. Ez a vámpírkormányzás!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.13

A bántalmazó jogait védik, bíróság elé citálják a brutálisan megvert nőt

Majdnem halálra verte volt barátja a miskolci nőt, most mégis ő állhat a bíróság elé. Bántalmazója továbbra is szabad lábon van.

  • 2020.08.13

110 napot kellett várni a 90 napig járó álláskeresési támogatásra

Hatalmas késésekkel kapják csak meg az igénylők az amúgy is nagyon szűkmarkú kormányzati segítséget. Bezzeg Lölö meg az Orbán-rokonok!

  • 2020.08.13

Karácsony Gergely: végre elkezdődhet a nemzet szimbólumának felújítása

Tarlós István fideszes báb főpolgármesterként 9 éven át semmit sem tett azért, hogy felújítsa hazánk egyik jelképét, a Lánchidat. Karácsony Gergely csak 10 hónapja vezeti a fővárost, és máris komoly eredményeket ért el.